Van Lierop

Contactgegevens

Koperweg 31
2401 LH Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland

Sociale Media

Trefwoorden

Bouw & Onderhoud, Restauratie
Plaagdierbestrijding, Vochtbestrijding

Met 3 vestigingen in Nederland, is ons toonaangevende familiebedrijf Van Lierop, al meer dan 60 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout. Als expert in ons vakgebied, leveren wij kwalitatief hoge en betrouwbare oplossingen met meerjarige garanties. Wij zijn gecertificeerd en erkend lid ERM voor het werken in (monumentaal)vastgoed als: (stolp)boerderijen, kerken, molens voor vele gemeenten en vastgoedeigenaren.

Van vakkundige inspecties en deskundig advies tot complete uitvoering. Start u grotere projecten? Dan loont het om Van Lierop vanaf de start als expert in te schakelen.

Wij inspecteren jaarlijks vele (rijks)monumenten op abonnementsbasis. Hiermee voorkomt u schade op grotere schaal door directe behandeling tijdens inspectie. Met onze heldere adviezen en rapportage houdt u grip op het onderhoud en voorkomt u gevolgschade.

Van vakkundige inspecties tot complete uitvoering met meerjarige garanties bij restauratie- en renovatieprojecten (monumentaal)vastgoed. Onderhoudsabonnementen jaarlijkse inspectie.

Van Lierop in een aantal kernbegrippen:
Houtaantastende insecten (houtworm, huisboktor, bonte knaagkever), houtrot, houtherstel, epoxytechnieken (balkkoprestauratie, herstellen draagkracht gekraakte balken, constructieve versterking: spantbeen/balkkop, korbeel/muurstijl, korbeel/trekbalk), vochtbestrijding (optrekkend vocht, doorslaand vocht, kelder en souterrain).

Foto impressie

Partner images
Nok
Domtoren
Knaagkever
Larven
Behandelen
reslutaat

Referenties

2021 Amsterdamse Poort Haarlem Overig
2021 Paleis 't Loo Apeldoorn Overig
2021 St. Pancratiuskerk Sassenheim RKK
2021 Keizersgrachtkerk Amsterdam Overig
2020 Hervormde Kerk Stolwijk PKN
2020 Servaas Bolwerk Utrecht Overig
2020 St. Michäelkerk Schalkwijk RKK