Streamit

Noord-Brabant

Sociale Media

Beeld & Geluid
Akoestiek, Beamers, Beeldschermen, Camera's, Luidsprekers, Mengpanelen, Microfoons, Videostreamen, Mengpanelen

Van Oud Gereformeerde Gemeente tot PKN, van Christelijk Gereformeerd tot Rooms Katholiek, van Baptisten Gemeente tot Hersteld Hervormd, vrijwel alle kerkgenootschappen in Nederland maken gebruik van Kerkradio, Kerktelefoon en KerkTV oplossingen van Streamit. Uw vraag is ons beginpunt. Wilt u een voorziening om mee te kijken of luisteren voor ouderen, zieken of gemeenteleden die tijdelijk in het buitenland verblijven? Een oplossing voor een verzorgingshuis of seniorenwoning? Wij zijn ervan overtuigd dat wij, waar nodig met ondersteuning van onze dealers, een passende oplossing kunnen bieden.

frontje
Lucas