KerkBeamer

Beeld & Geluid
Beamers, Kerktelevisie, Videostreamen

Kerkpresentaties maken en afspelen

Ben jij veel tijd kwijt aan het voorbereiden van je presentaties voor zondag? Is er een heel team aan mensen nodig om zondag’s een mooie (online) kerkdienst te verzorgen? Wij hebben de oplossing: KerkBeamer. Eén tool om presentaties voor te bereiden en eenvoudig te presenteren op de beamers in de kerk en, als je daar gebruik van maakt, online uit te zenden via kerkTV. Snel voorbereid en eenvoudig afgespeeld door één en dezelfde persoon.

Kerkpresentaties maken
Met KerkBeamer maak je eenvoudig en snel presentaties. De gemiddelde voorbereidingstijd bedraagt 15 minuten. Dat levert veel ‘beamisten’ een tijdswinst op van meer dan een uur per dienst.

Afspelen en online uitzenden
De bediening van presentaties is kinderspel: laad de presentatie in, zet het eerste onderdeel live en klik door tot het einde van de dienst. Natuurlijk heb je meer mogelijkheden, maar zo simpel is het in de basis wel.

KerkBeamer 1
KerkBeamer 2