In Hout

Drenthe

Sociale Media

Bouw & Onderhoud, Restauratie, Interieur & Inrichting, Liturgisch design
Bouwadvies, Multifunctioneel, Stoelen, Tafels, Advies, Liturgisch centrum, Liturgisch meubilair

Wij bouwen graag mee aan een nieuw interieur in uw kerk. Of u nu opzoek bent naar een moderne of juist meer klassieke kerkinrichting; voor uw kerkinterieur bent u bij INHOUT aan het juiste adres. Wij leveren kerkinterieurs op maat in vele uitvoeringen, van klassiek tot design. Hout, metaal, RVS, kunststof of een combinatie; de mogelijkheden zijn eindeloos. Of het nu gaat om het preekgestoelte, kerkbanken, kerkstoelen, knielbank, doopvont, collectezakrekken of ander meubilair. Ook voor de restauratie van uw huidige kerkmeubilair bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit en vakmanschap.

Pax Christie
Het Lichtpunt