BAVA Light Concepts

Contactgegevens

Sylvain Poonstraat 14
2548 XX Den Haag
Zuid-Holland

Sociale Media

Trefwoorden

Bouw & Onderhoud
Verlichting

Eén van onze specialiteiten is het maken van lichtadviezen en maatwerkverlichting voor musea, kerken en monumentale panden. Wij adviseren en ontwerpen lichtsystemen, die aan de hoogste eisen voldoen. Het verlichten van kostbare kunstwerken moet met zorg en de juiste techniek worden uitgevoerd. Hierbij passen wij de modernste lichttechnieken toe.

Kerken zijn vaak monumentale of grote gebouwen. Het is dan ook van belang om de vormgeving van de verlichting aan de architectuur aan te passen. Veel zorg wordt besteed aan de montage mogelijkheden. Het maken van voorzieningen wordt tot een minimum beperkt. Aansluitingen worden op een creatieve manier weggewerkt, waarbij zo min mogelijk hak en breekwerk nodig is en zo min mogelijk zichtbaar is.

De eisen aan kerkverlichting worden steeds uitgebreider. Hierdoor is het aanbod in standaard armaturen zeer beperkt. BAVA Light Concepts is dan ook gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte armaturen, die volledig aansluiten op het wensenpakket van de eindgebruiker. Hierbij letten wij op het juiste lichtniveau van de algemene verlichting, geven we accenten op architectonische details en zorgen voor de juiste sfeer.
Door toepassing van led verlichting wordt de kerk niet alleen goed verlicht maar is de kerk tevens duurzaam en energie zuinig.

Foto impressie

Partner images
BAVA Light Concepts 01
BAVA Light Concepts 02
BAVA Light Concepts 03
BAVA Light Concepts 04
BAVA Light Concepts 04
BAVA Light Concepts 05
BAVA Light Concepts 06
BAVA Light Concepts 07
BAVA Light Concepts 08
BAVA Light Concepts 09

YouTube filmpje

verbergen

Referenties

2020 Grote Kerk Den Haag
2020 Catharinakapel Harderwijk RKK
2020 Nieuwe Badkapel Scheveningen PKN
2020 Heilige Adrianuskerk Langeraar RKK
2020 Barnabaskerk Apeldoorn CGK
2020 Hervormde Gemeente Nieuwendijk PKN
2020 Oude Kerk Ede PKN
2019 Bethlehemkerk Scharendijke PKN