De Jong Kantoormeubilair

Friesland (Fryslân)

Interieur & Inrichting
Stoelen

Compleet advies en goede oplossingen voor uw kerkinrichting
Bent u op zoek naar kerkstoelen, zaalstoelen of conferentiestoelen dan bent u bij De Jong Kantoormeubilair aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment koppelbare stoelen.

Koppelingen van kerkstoelen
Wanneer u in een zaal rijopstellingen plaatst bent u meestal verplicht om de kerkstoelen te koppelen. Er zijn veel verschillende soorten koppelingen zoals bv. stripkoppeling, haak en oog koppeling of koppelingen die geïntrigeerd zijn in het frame. De koppeling moet te allen tijde goed gekeurd worden door de plaatselijke brandweer. Naast de verplichting van een koppeling is het natuurlijk ook voor uw veiligheid. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Assortiment kerkstoelen
Door ons brede assortiment hebben wij kerkstoelen die passen in moderne gebouwen en stoelen die passen in monumentale gebouwen. In ons assortiment kerkstoelen vindt u verschillende grote merken zoals: Béta, Casala, Köhl en Keystone collection. De verschillende opties zijn bijvoorbeeld: Stapelbaar, Bijbelvakje, met opdekje of geheel gestoffeerd. Verder hebben wij sinds kort geheel houten stoelen in ons assortiment.

Fonteinkerk Dokkum De Jong 2
Fonteinkerk Dokkum De Jong 1